fbpx

020 - 760 47 20

Over ons

ThuiszorgwinkelOnline.nl werkt samen met Meijer Orthopedie. Wij zien het als onze missie om mensen met een lichamelijk probleem te helpen in de beperking van pijn en om klachten tot een minimum terug te brengen ofschoon mogelijk volledig weg te nemen. We zetten daarvoor onze kennis en onze ruime 80 jaar aan ervaring in, zodat u verzekerd bent van de voor u juiste oplossing. Want dat is waar het niet alleen u, maar zeker ook ons om gaat!

Bij het selecteren van de producten voor onze webshop maken wij gebruik van de expertise van  Meijer Orthopedie. Er werken bij Meijer Orthopedie vakkundige medewerkers zoals orthopedische instrumentmakers, bandagisten, fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers en mammacare specialisten die zich onderscheiden door u op vriendelijke respectvolle wijze hulpmiddelen te verstrekken, met goed vakmanschap en een sterke persoonlijke betrokkenheid.

ThuiszorgwinkelOnline.nl adviseert u daarom ook graag bij het beantwoorden van vragen (is een hulpmiddel geïndiceerd?) en bij het vaststellen welk hulpmiddel optimaal is.

Wij onderscheiden onszelf:

 • Samenwerking met gecertificeerde orthopedisch instrumentmakers (SEMH)
 • Erkend leverancier van orthesen en prothesen en therapeutische elastische kousen.
 • Contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars
 • Vakbekwaam met 80 jaar aan ervaring
Joomla SEF URLs by Artio

CONTACT INFO


 • Gijsbrecht van Amstelstaat 258 - 260
  1215 CR Hilversum
 • +31 (0)20 760 47 20
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Openingstijden:
  ma-vr 09:00 - 13:00 uur
                13:30 - 16:30 uur

Thuiszorgwinkel Online heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Voor onze thuiszorgwinkel hergebruiken wij de verpakkingen die wij van onze leveranciers krijgen.

Zo worden er niet onnodig verpakking weggegooid en dragen wij, al is het aandeel klein, toch ons steentje bij aan een beter milieu.


© 2023 Thuiszorgwinkelonline.nl Alle rechten voorbehouden