fbpx

020 - 760 47 20

Raadpleeg voor de juiste diagnose altijd uw arts of fysiotherapeut. Ook kunt u bij vragen altijd contact opnemen met de specialisten van de ThuisZorgwinkelOnline.nl want met 75 jaar ervaring staan wij 200% achter onze persoonlijke geteste producten.

 

Bel ons voor gratis advies op 020 - 760 47 20 of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek één van onze winkels!

 

Achillespeesontsteking

Bij een achillespeesontsteking is uw pees die van de kuitspier naar de hiel loopt ontstoken. De ontsteking is pijnlijk en kan sporten onmogelijk maken. Het komt veel voor bij hardlopers en is een oorzaak van veel sportblessures.

Lees meer: Achillespeesontsteking

Achillespees revalidatie

Uw achillespees is erg gevoelig voor sportblessures. De achillespees kan scheuren, ontsteken of overbelast raken. Vaak ligt er een snelle of plotselinge spierinspanning zoals rennen of springen ten grondslag aan een achillespees klacht.

Lees meer: Achillespees revalidatie

Gescheurde achillespees

De achillespees bevestigt de kuitspieren aan het hielbeen. Het is een belangrijke pees, waar vaak veel kracht op komt. Als u bijvoorbeeld gaat sprinten tijdens het sporten komt er veel belasting op uw pees. Deze belasting kan ervoor zorgen dat uw pees gaat scheuren. Bijna altijd is er een snelle en plotselinge spieractie aan de scheuring vooraf gegaan.

Lees meer: Gescheurde achillespees

Bovenbeen breuk (fractuur)

Een bovenbeenbreuk ontstaat meestal als gevolg van een zwaar trauma (verkeersongeluk, val van hoogte) of draailetsel. Daarnaast kan het zijn dat er een uitzaaiing van kaner in het bot bevidt, waardoor deze kan breken. Dit heet een pathalogische breuk.

Lees meer: Bovenbeen breuk (fractuur)


CONTACT INFO


  • Gijsbrecht van Amstelstaat 258 - 260
    1215 CR Hilversum
  • +31 (0)20 760 47 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Openingstijden:
    ma-vr 09:00 - 13:00 uur
                  13:30 - 16:30 uur

Thuiszorgwinkel Online heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Voor onze thuiszorgwinkel hergebruiken wij de verpakkingen die wij van onze leveranciers krijgen.

Zo worden er niet onnodig verpakking weggegooid en dragen wij, al is het aandeel klein, toch ons steentje bij aan een beter milieu.


© 2023 Thuiszorgwinkelonline.nl Alle rechten voorbehouden